Meik

Suvine jumestus: Kuidas saavutada särav ja värske ilme

Naine loomuliku suvise jumestusega, särava ja värske välimusega, kasutades kergeid ja niisutavaid jumestustooteid.

Hei-hei, sõbrad! Mul on nii hea meel, et oled sattunud siia ja alustasid STAGECOLORi uhiuue blogi esimese postituse lugemist. Mina olen Jennifer ja tegutsenud ilumaailmas tänaseks 11 aastat. Loodan, et sulle meeldib meie esimene postitus suvisest jumestusest ning alati võid lisada mõne kommentaari, et kas said midagi uut teada või kui sul on iluteemalisi küsimusi, millest tahaksid lugeda

Suvi on aeg, mil me kõik tahame välja näha värsked ja säravad. Tahaksime, et jumestus oleks kerge, aga samas peaks vastu ka varahommikused päikesetõusud, palavad SUP-i matkad kui ka meeleolukad festivaliööd. Lisaks ei tähenda kerge jumestus seda, et aeg-ajalt ei võiks mõne toreda vimka oma meigirutiini lisada, näiteks värviline lainer (eriti sinine) on minu lemmik 💙. 

 Nagu ikka: “Niisuta-niisuta-niisuta!” Aga enne seda tee ka korralik puhastus. Kasuta tooteid, mis sobivad sinu nahatüübiga. Kui sa pole kindel, mis on sinu nahatüüp, siis tule meie juurde toodetega tutvuma ja selgitame välja. Või siis hoia blogil silma peal. 

 Kui plaanid endale ka jumestuskreemi peale kanda, siis kreemi asemel võiks kasutada hoopiski primerit ehk meigi aluskreemi. Kuna minu nahk on talvel väga kuiv, siis külmal perioodil kasutan nii kreemi kui ka primerit, aga suvisel ajal kui nahk kipub olema rohkem kombineeritud, siis jätan kreemi vahele. 

Kõige olulisem on aga hoopis päikesekaitse kasutamine. Kas teadsid, et SPF-i soovitatakse kasutada aastaringselt? Viimasel ajal on eriliselt populaarseks saanud just Sun Stickide kasutamine, sest seda on ülimalt mugav peale kanda. Lisaks võtab käekotis imevähe ruumi. 

2. Kasuta kerget ja hingavat jumestuskreemi

Minu lemmikud jumestuskreemid igapäevaseks kasutuseks on kerged, aga pakuvad samas katvust. Parimad valikud on need, mis sisaldavad päikesekaitsefaktorit (SPF), et kaitsta nahka UV-kiirte eest. Proovi meie Healthy Skin Balmi, see jumestuskreem ühtlustab nahatooni, annab kerge katvuse ja kaitseb päikese eest. Aga Sun Sticki ma paneksin ikkagi sellele veel alla ☀️☀️☀️. 

3. Peitekreem

Peitekreemiga kehtib minu jaoks reegel – vähem on rohkem. Kuna peitekreemid on väga pigmendirikkad, siis tumedate silmaaluste peitmiseks kulub väga vähe toodet. Ja mis saab olla parem meie rahakotile?

4. Lisa loomulikku sära highlighteriga

Särava ilme saavutamiseks kasuta highlighterit ehk särapuudrit. Kanna seda põsesarnadele, kulmuluule ja miks mitte ka silmalaule. Eriti tore on see, et tegelikult ei pea ostma eraldi highlighterit vaid selleks sobib ka sädelevate koostisosadega lauvärv. Ja kui õhtusel festivalil tahaks rohkemat kui loomulik sära, siis tee näpuots niiskeks, võta selle sõrmega natuke lauvärvi ja tupsuta see omale põsesarnadele. Seda sammu võid korrata nii mitu korda, kuni saavutad soovitud tulemuse, olgu see või ilma helkurita ohutu koju jõudmine. 

5. Kergelt rõhutatud põsed ja silmad

Suvine jumestus nõuab vaid kerget pintsli puudutust põskedele. Kasuta õrna, sooja tooniga põsepuna, kanna seda põskedele ja natuke üle nina, et tekiks tunne nagu Päike oleks näole musi teinud (sunkissed 💋).

Laugudele aga soovitaks püsivuse mõttes esmalt kasutada silma primerit. Tänu primerile ei pea sa muretsema hommikusel rabamatkal ega õhtusel festivali seiklusel, kus tahaks midagi põnevamat proovida nagu näiteks sinine silmalainer (või roheline), oma silmajumestuse pärast, sest see on püsiv ja ei lähe laiali. Kõige lõpuks on suvel kohustuslik kanda veekindlat ripsmetušši, sest pandasilm ei ole endiselt veel moodi tulnud 🐼.

6. Hooldatud huuled

Niisutatud huuled on kaunid huuled. Oled sa värviliste huulte fänn või naturaalsete huulte pooldaja, igal juhul on neid hea niisutada palsamiga. Kui sul aga on vaja, et huuled helgiksid lausa kosmosesse, siis lisa meie huuleläiget ja võid olla kindel, et sind märgatakse. 

Naudi suve kaunilt ja säravalt! Pea meeles, et enesekindlus on sinu kõige ilusam aksessuaar ning miks mitte sellele kaasa aidata paari hea suvise jumestustootega ;). 

Teie Jennifer