Meik

Jumestus igale nahatüübile

Jumestus erinevatele nahatüüpidele: normaalne, kuiv, rasune ja kombineeritud. Iga nahatüüp vajab unikaalset lähenemist nii hoolduses kui ka meigis – leia oma naha vajadustele vastav lähenemine ja tunne end enesekindlalt!

Tere, armas STAGECOLOR COSMETICSi blogi lugeja! Nii tore sind siin jälle näha ❤️.

Iga Nahk on unikaalne – ja seda peaks ka jumestus olema!

Kui jumestus on tehtud vastavalt sinu nahatüübile, ei pea muretsema selle üle, kas jumestuskreem kestab terve päeva või kas põsed hakkavad keset päeva läikima. Me kõik teame seda tunnet, kui peeglisse vaadates paistab välja hoopis midagi muud kui hommikul kodust lahkudes ja vahel on see üsna frustreeriv. Täna räägimegi sellest, kuidas teha jumestuse põhi vastavalt oma nahatüübile – olgu nahk kuiv, rasune, kombineeritud või normaalne.

Kuiv nahk – särava ja niisutatud jume saladus

Kuiv nahk võib vahel tunduda justkui lõuend, mis vajab enne maalimist põhjalikku ettevalmistust. Selleks, et vältida jumestuskreemi kogunemist kuivadesse kohtadesse, alusta alati niisutava primeriga. Primer mitte ainult ei valmista nahka jumestuskreemiks ette vaid aitab ka kogu päeva jooksul säilitada naha niisutustaset. Selleks soovitan Pure Light Face Primerit. Järgmisena vali jumestuskreem, mis sisaldab niisutavaid koostisosi nagu hüaluroonhape või glütseriin – need koostisosad aitavad hoida naha niisutatud ja tagavad kauni, särava lõpptulemuse. Meie valikust soovitan selleks Compact BB Creami.

Soovitus: Kasuta jumestuskreemi kandmiseks niisutatud meigisvammi – see aitab jumestust paremini nahka sulandada ja annab loomulikuma tulemuse.

Lisaboonus: Sära võib lisada ka kreemjate põsepunade ja särapuudritega, mis toovad esile kauni ja tervisliku jume. (PS! STAGECOLORIL on uus särapuuder). Kreemjad tekstuurid sobivad kuivale nahale ideaalselt, sest ei rõhuta kuivi kohti ja näevad alati värsked välja.

Rasune nahk – matt ja püsiv tulemus

Kui nahk hakkab juba keskpäevaks läikima, on matistavad tooted sinu parimad sõbrad! Alusta matistava primeriga, mis kontrollib rasu tootmist ja loob ühtlase aluse. Ideaalne selleks puhuks on meie Skin Refining Face Primer. Järgmisena vali mati viimistlusega jumestuskreem – see aitab hoida üleliigset läiget kontrolli all. Minu soovitus selleks on Body&Face Make-up Waterproof jumestuskreem. 

Soovitus: Kanna jumestuskreem esmalt peale pintsli abil – see aitab vältida liigse toote kogunemist. Ning seejärel tupsuta veel niiske svammiga kogu nägu üle. Saad loomuliku ja ühtlase tulemuse. 

Lisaboonus: Võta kasutusele tolmpuuder või matistavad paberid, mis aitavad päeva jooksul läike eemaldada ilma jumestust rikkumata. Pea meeles, et eesmärk ei ole täielikult läiketa nahk vaid ilus ja terve naha välimus!

Kombineeritud nahk – tasakaalu kunst

Kombineeritud nahk võib olla tõeline väljakutse – üks osa näost läigib, teine on kuiv nagu Sahara kõrb. Aga õige tehnikaga on võimalik ikkagi saavutada imeilus tulemus! Alusta näo keskosale matistava primeri pealekandmist, et hoida T-tsoon kontrolli all, ja kanna põskedele niisutavat primerit, mis lisab vajalikku sära. Vali kerge jumestuskreem, mis ei ole liiga matt ega liiga läikiv, sest just tasakaalu leidmine on võtmetähtsusega. Kui sa ei soovi kahte primerit osta, siis soovitan omalt poolt investeerida heasse sinu nahaga kokkusobivasse näokreemi ning läikima kippuvatesse kohtadesse lisa meie matistavat primeritSkin Refining Face Primer. Jumestuskreemina soovitan väga Liquid Foundationit.

Soovitus: Kombineeritud naha puhul pistaksin kotti kompaktpuudri, mida on lihtne kaasas kanda ja millega saad päeva jooksul vajadusel nägu värskendada.

Normaalne nahk – vabadus katsetada

Kui sa oled õnneseen, kellel on normaalne nahatüüp – mitte liiga kuiv, mitte liiga rasune, ja vistrikudki on harv külaline. Normaalne nahk on tasakaalus ja enamasti probleemivaba, mis tähendab, et sul on vabad käed katsetada erinevate meigitoodetega ning saad valida ükskõik, millise koostisega jumestuskreemi.

Soovitus: Ära unusta nahahooldust peale meigi eemaldamist. Korralik puhastus ja niisutus tagavad kauni naha välimuse ka siis, kui otsustad teha meigivaba päeva.

Enesekindlus algab sinust

Olgu sul milline nahatüüp tahes, kõige olulisem on, et tunneksid end oma nahas hästi. Jumestus ei ole pelgalt iluasi – see on eneseväljendus ja võimalus tunda end parima versioonina iseendast. Nii et võta need näpunäited kasutusele, proovi julgelt uusi tooteid ja lähenemisi, ning ära unusta, et just sinu naeratus on kogu jumestuskunsti kirss tordil!

Kui oled valmis avastama täpselt enda nahatüübile sobivaid tooteid, siis tea, et õige jumestus aitab sul tunda end ilusana igal päeval ja igal ajal. Ja kui oled leidnud enda jaoks õiged tooted, siis naudi – sest sa oled seda väärt!

 PS! Kui meie toodete valik ajab pea ringi käima või ei oska õiget tooni enda jaoks e-poest välja valida, siis võta ühendust ja lepi kokku konsultatsioon! Aitame sind hea meelega.

Teie Jennifer ❤️