Tarvikud

Põhilised meigipintslid ja tööriistad, mis võiksid olla sinu kosmeetikakotis

STAGECOLORI jumestuspintslid ja töövahendid, mis võiksid olla kõigile kosmeetikakotis.

Tere, armas STAGECOLOR COSMETICSi blogi lugeja! Nii tore sind siin jälle näha ❤️.

Kas oled kunagi seisnud kosmeetikapoe pintsliriiuli ees ja tundnud end veidi segaduses? Seal on tuhandeid erinevaid jumestuspintsleid, svamme ja tööriistu, mis kõik lubavad jumestuse sinu eest ära teha. Aga kas sa tõesti vajad neid kõiki? Tegelikult mitte! Täna võtamegi luubi alla põhilised meigipintslid ja tööriistad, mis peaksid olema igas meigikotis. Oled kas jumestusmaailma algaja või kogenud kunstnik, õigete tööriistade olemasolu muudab kogu protsessi nauditavamaks.

1. Jumestuskreemi pintsel või švamm 🧽

Jumestuskreemi peale kandmiseks on kaks peamist varianti – meigipintsel ja -svamm. Kummalgi on oma eelised ja valik sõltub täiesti isiklikust eelistusest. Minule endale meeldib nii endal, kui ka oma klientidel, kasutada neid vaheldumisi ja sõltuvalt nahatüübist.

Jumestuskreemi pintsel: Klassikaline lamedapoolne pintsel või kabuki pintsel aitab jumestuskreemi ühtlaselt peale kanda ja annab veidi rohkem katvust.

Meigišvamm: Kui soovid, et Sinu jumestus näeks välja kerge ja õhuline, on niisutatud meigisvamm (näiteks Beauty Blender) parim valik. Svamm aitab jumestuskreemi nahale hajutada nii, et lõpptulemus jääb loomulik. Samas saad svammiga tooteid ka kihiti peale kanda, luues just täpselt nii tugeva katvuse, kui vajad.

Profi soovitus: Ära unusta oma tööriistu regulaarselt puhastada – mustad pintslid ja svammid on imeline pesa bakteritele. Tee vähemalt kord nädalas  pintslitele ja svammidele korralik pesu antibakteriaalse seebiga.

2. Puudripintsel 🖌️

Kohev puudripintsel on asendamatu tööriist lõpuviimistluse andmiseks. See sobib nii lahtise kui kompaktpuudri jaoks ning aitab nahka matistada ning kinnitada jumestuskreemi nii, et meik püsiks terve päeva. Kuna mul on kombineeritud nahatüüp, siis kasutan puudripatja näoosadel, mis hakkavad kiiremini läikima (t-tsoon) ning kuivemates kohtades, näiteks silmaalused, kasutan väiksemat puudripintslit imevähese tootega. 

Profi soovitus: Kanna puudrit kergete liigutustega näo keskosale ja liigu seejärel välisservade poole – nii väldid liigset toodet ja tulemus jääb loomulik.

3. Põsepunapintsel 🍎

Põsepunapintsel on tavaliselt veidi väiksem ja nurga all. Sellega on lihtne rõhutada põsesarnu, lisada värskust ja tuua värv tagasi näole. Jumestuskreemiga ühtlustame oma näo tooni ja võtame sellega ära ka loomuliku õhetuse. Põsepuna ja päikesepuudri eesmärk on tuua need värvid tagasi. 

Profi soovitus: Naerata peeglisse ja kanna põsepuna “õuntele”, mis naeratades esile tulevad – see annab kõige loomulikuma ja värskema tulemuse!

4. Lauvärvipintslid 👀

Silmameik võib olla nii lihtne või keeruline, kui ise soovid, aga põhilised lauvärvipintslid teevad töö palju lihtsamaks. Siin on kolm pintslit, mida oma kollektsiooni vajad:

Lauvärvi pealekandmispintsel: See on väike, lame ja tihe pintsel, mis aitab lauvärvi silmalaule kinnitada.

Hajutuspintsel: Pehmem ja kohevam pintsel, mis sobib ideaalselt lauvärvi hajutamiseks ja pehmendamiseks, et saavutada sujuv üleminek ja kaunid varjud.

Väike detailipintsel: Väike ja täpne pintsel, millega saad teha täpseid detaile – olgu see siis lauvärvi lisamine silma välisnurka või täpsem töö alumisel ripsmepiiril.

Profi soovitus: Kombineeri erinevaid lauvärve ja kasuta hajutuspintslit, et luua kaunid värviüleminekud.

5. Kulmupintsel ja -hari 🥸

Kulmud on näo raamid ja nende korrastamiseks on kulmupintsel ning kulmuhari asendamatud tööriistad. Hari aitab kulmukarvad paika seada ja kulmutoodet hajutada, samal ajal kui kulmupintsel võimaldab täpselt ja kontrollitult kulme täita.

Profi soovitus: Kasuta kulmuharja ka peale kulmude täitmist kammides karvad esmalt alla ja siis üles. Nii hajutad kõik tugevad üleminekud ja jooned.

6. Silmalaineripintsel 👁️

Kas armastad kassisilmi või õrnemaid lainerijooni? Peenike laineripintsel on suurepärane tööriist, mis aitab luua täpse ja kontrollitud lainerijoone. Kasuta seda geellaineri või lauvärviga, et saada igaks päevaks sobiv silmameik.

Profi soovitus: Kui lainerijoone tegemine tundub keeruline, tee silmale väikesed  punktikesed või kriipsud ja seejärel ühenda need jooneks.

7. Huulepintsel 💋

Huulepintsel on ideaalne selleks, kui soovid oma huulevärvi konkreetsemalt ja kontrollitumalt peale kanda või teha huulekontuurid teravamaks ja viimistletumaks.

Profi soovitus: Kanna huulevärvi peale kihiti, et lisada intensiivsust ja sügavust – nii saad just täpselt nii tugeva tulemuse nagu soovid!

8. Magic Make-Up Remover Pen ✏️

Huulepulga või laineri pealekandmine ei läinud päris nii nagu lootsid? Kasuta meigieemalduspliiatsit, et kerge vaevaga oma vead kustutada. Kanna vildist otsik otse alale, mida tahad korrigeerida. Pärast pealekandmist tupsutage korrigeeritud alal olev nahk salvrätikuga, seejärel kanna uuesti vastavalt vajadusele kas jumestuskreem, puuder, huulepliiats või lauvärv.

Profi soovitus: Puhasta otsik salvrätikuga peale igat kasutuskorda. Kui otsikut ei ole enam võimalik puhastada, siis vaheta see lisaotsiku vastu, mida on tootega kolm tükki kaasas.

9. Ripsmekoolutaja 🐱

Kui sa oled nagu mina, kellel on ülisirged ripsmed, siis ripsmekoolutaja on väga vajalik samm, et muuta oma silmad tõeliselt pilkupüüdvaks. Koolutajat kasuta kindlasti enne ripsmetušši. 

Profi soovitus: Ava ja sulge EYELASH CURLERit õrnalt kokku surudes mitu korda, et ripsmetele soovitud kuju vormida.

Õiged vahendid teevad jumestusega imesid!

Õiged meigipintslid ja tööriistad on nagu võlukepikesed, mis aitavad luua kergusega kauneid tulemusi. Sa ei vaja tohutult suurt pintslikollektsiooni – piisab vaid põhilistest vahenditest, mis arvestab sinu igapäevaseid jumestusvajadusi, et saavutada suurepärane tulemus. Tee oma igapäevasest rutiinist nauditav ja lihtne protsess.

Loodan, et said sellest postitusest uut endale kasulikku infot. Kui sul tekkis küsimusi või tahad tulla pintsleid lähemalt katsuma, siis võta meiega ühendust ja aitame sind!

Teie Jennifer ❤️