Bränd, Meik

Jumestusjutud: Intervjuu STAGECOLOR COSMETICSi jumestuskunstnikega

Siiri & Johanna

Tere, armas STAGECOLOR COSMETICSi blogi lugeja! Nii tore sind siin jälle näha. 

Seekord on mul rõõm vestelda kahe andeka jumestuskunstnikuga, kellel on jagada hulgaliselt väärtuslikke nippe ja trikke. Nemad ongi STAGECOLOR COSMETICS Baltics-i eestvedajad. Johanna, andekas jumestuskunstnik ja grimeerija, kes vastutab STAGECOLOR COSTMETICSi juhtimise ja igapäevaste tegevuste toimimise eest ning Siiri, kogenud ekspert ja Draamateatri grimmialajuht, kelle fookuses on ka STAGECOLOR COSMETICSi kliendi heaolu tagamine. Naised jagavad oma karjääri jooksul kogunenud tarkusi ja ajatuid nippe.

  1. Kuidas sattusid STAGECOLORi brändi peale? ⭐️

Johanna: STAGECOLORi tooteid sattusin esimest korda kasutama Grimmikoolis. Olin siis veel grimmikooli õpilane ja tänaseks on sellest juba seitse aastat möödas. Veelgi lähedasemaks sain STAGECOLORi tootevalikuga tänu Siirile, kes pakkus mulle Grimmikooli ajal palju praktika võimalusi ja kes juba sel ajal brändiga tegeles. 

Siiri: STAGECOLOR oli armumine esimesest silmapilgust ♥️. Aastal 2013 proovisin STAGECOLORi tooteid esimest korda ning siis juhtus kuidagi iseenesest see, et olen selle brändiga nüüd sellest asjast seotud olnud. Tunnen ja tean Johannat juba üle viie aasta ning paar aastat tagasi tegin talle ettepaneku STAGECOLORiga koos tegeleda.

  1. Kust leiad inspiratsiooni oma jumestusstiilide ja loomingu jaoks? ⭐️

Johanna: Inspiratsiooni leian ma igalt poolt – ajakirjadest, internetist, filmidest, loodusest ja ka tänava pealt. 

Siiri: Mind väga inspireerivad  loomingulised  inimesed, kes sütitavad oma tegemistega. Vahel hakkad mõne kolleegi, kusnstniku või artistiga rääkima ja ideed lihtsalt lendavad. Mõnest jutuajamisest on kasvanud  suured ja kordaläinud  üritused, etendused ja fotosessioonid. Oma olemuselt olen kamba inimene, mitte üksi tegutseja.

  1. Mis on sinu ilu loomise salarelv (“kaubamärk”) jumestajana? ⭐️

Johanna: Ma arvan, et minu nii-öelda “kaubamärk” on selline värske ja loomulik jumestuspõhi, millega klient tunneb ennast mugavalt ja iseendana, samas saavad peidetud kõik väikesed iluvead. Sellele lisaks mõnus suitsune silmalainer koos tutikutega. Enda meigi tegemisel on salarelvaks tavaliselt STAGECOLORi Liquid Lipstick toonis Cosmopolitan, sest kui kõik teised on kauniks tehtud ja ise peab ka pärast kuskil õhtusel üritusel esinduslik välja nägema, siis kõige kiirem viis selleks on klassikaline ja kütkestav punane huulepulk. 

Siiri: Jumestajana on minu “kaubamärk” , et vähem on rohkem! Minu lemmikud on naturaalsed ja loomulikud meigid. Alati lisan sinna mõne väikese detaili, olgu see siis lainer, punane huul või õhetavad roosad põsed. 

  1. Kuidas hoida jumestus püsivana kuumade ja niiskete ilmadega? ⭐️

Johanna: Kindlasti tuleks kanda väike kogus matistavat meigialuskreemi ehk primerit enne jumestuse tegemist ja vältida liiga raske kihi pealekandmist ning pigem kanda jumestuskreem kiht-kihi haaval nahale ja korralikult see pintsli või švammiga üle poleerida. Parim viis jumestuse kinnitamiseks on HD puuder või lahtine tolmpuuder – see viis garanteerib parema püsivuse. Silmameigi püsivusele aitab samuti STAGECOLORI Eye Primer kaasa.

Siiri: Kuumade ja niiskete ilmadega annavad kindlasti parima tulemuse veekindlad kreemjad tooted. Kreemjate värvide puhul saab kasutada samu toone silmadel, põskedel ja huultel. See loob ühtse, värske ja särava välimuse. Minu väga suured lemmikud on sel juhul ka vaieldamatult STAGECOLORi primerid ja waterproof tooted. Waterproof põhjad on isegi saunas ära testitud. Meik püsis! Ka veekindel ripsmetušš on kindlasti omal kohal.

  1. Mis sa arvad, milliseid ilutrende näeme sügisel 2024? ⭐️

Johanna: Ma arvan, et ilutrendid suunduvad minimalistlikkuse ja elegantsi suunas. Ma olen lugenud, et erinevad punased toonid ja pigmenteeritud huuletooted tulevad taas (kuigi nad ei ole otseselt kunagi lahkunud) tagasi. Mis saaks olla veel kaunim, kui ilus puhas põhi ja kaunilt rikkalik punane huul! 

Siiri: Sügis toob kindlasti kaasa tumedamad, täidlasemad ja rikkalikumad toonid. Sügis alati inspireerib naisi  jälle meikima ja värve kasutama! Sügis on ju kõige värviküllasem aastaaeg, näpud kohe sügelevad alati siis värvilistemate meigipalettide järele. Meigitrend liigub ikka julgelt ja energiliselt edasi loomuliku ilu ja naturaalsuse poole. Mida siis saamegi rõhutada väikeste nippidega, et tuua välja enda isikupära♥️. Näiteks hea aeg katsetada erinevate laineritega või kasutada kulmugeeli või -pliiatsit, et lisada ka kulmudele täidlust, järgides loomulikku kuju.

  1. Millise ilutrendi võiks sinu arvates jätta minevikku? ⭐️

Johanna: Intensiivne kogus highlighterit nina otsas.

Siiri: Ilutrendid tulevad ja lähevad, minu isiklik arvamus on, et minevikku võiks jääda meigitrend, kus kõike on palju: kontuurimist, kulmude rõhutamist, puudrit, ripsmeid… Suuresti aga arvan nii, et iga naine on hea meigikunstnik, kui ta teeb endale meigi, mis talle meeldib! Kui oled oma meigiga ebakindel, siis sellised meigitrendid võivadki minevikku jääda.

  1. Sinu lemmik jumestusnipp, mida ise kasutad? ⭐️

Johanna: Minu lemmik jumestusnipp on kanda peale nahahooldust näole Perfect Teint Fluid Concealer silma alla, põsesarnadele, lõuale, ninaseljale ning hajutada toode jumestuskreemi pintsliga laiali. Teinekord võib juhtuda, et tegelikult rohkem katvust jumestuskreemi näol sul sel päeval vaja polegi ja sa oledki saavutanud no makeup looki. Kanna peale veel põsepuna, päikesepuuder ja ripsmetušš ning oledki päevaks valmis. Minul algab peaaegu iga hommik sellise rutiiniga. 

Siiri: Kreemjad tooted! Minu väga suur lemmik nipp enda peal on silmaalustele mitte panna jumestuskreemi. Ainult väga õhukeselt concealerit  ja keskendun alati tugevalt naha niisutamisele. Minu vanus on 50+ ja nii hoiab ära pisikeste kortsukeste väljatoomist. Siinkohal võivad puudrid teha karuteene ja kõik kortsukesed esile tuua. Minu meigikotist puudub puuder. Muidugi alati klassikaline punane suu, see on alati väga hea nipp, millega peita kiirustamist ja väsimust.

  1. Mis on su lemmik STAGECOLORi toode ja miks? ⭐️

Johanna: Mul on väga raske välja valida üks kindel toode, aga kui ma pean seda tegema, siis on selleks Healthy Skin Balm. See on ülimalt mõnus niisutav jumestuskreem (päikesekaitsega!), mida kasutan endal ja pea igal kliendil, kes mu tooli istub. Kuna ilmselt Siiri ütleb ka, et see on tema lemmik, siis lisan veel ühe teise enda lemmiku ka – Eyeliner Forever! 

Siiri: Minu lemmiktoode on hetkel kauapüsiv punane huulepulk Liquid Lipstick toonis Cosmopolitan. Alati hea valik. Sellega saab nö. lahingusse minna! Selle huulepulgaga saab juua mulli ilma, et klaasi serv on punane. Uskuge või mitte, aga see huulepulk peab ka pasta söömisele vastu!

Armas STAGECOLORi blogi lugeja. Loodan, et sul oli huvitav seda postitust lugeda ja said endale paar uut nippi, mida kasutusele võtta. Mina näiteks sain! 🤔

Teie Jennifer